Dvojac u Mostaru pokušao opljačkati džamiju

Za protekla 24 sata (14/15.09.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirane su 4 prijave i to na području Mostara 1, na području Čapljine 1, na području Konjica 1 i na području Rame 1.

U noći 14/15.09.2021.godine u 02,10 sati PU Mostar je obaviještena od strane građana da je u tijeku provala u džamiju na Šehitlucima.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i zatekli dvije osobe A.P.(1973) i A.F.(1998) koji su pokušali provaliti u džamiju, gdje su vidljivi tragovi pokušaja provale na ulaznim vratima i katancu.

Zbog osnova sumnje da su počinili više kaznenih djela na području grada kao i zbog raspisanih operativnih potraga za istim , osobe su lišene slobode. Upoznat Odjel krim. policije.

Isto tako, 14.09.2021.godine u 17,10 sati patrola policije PS Rama je u mjestu Lug izvršila kontrolu motocikla „Piago“ kojim je upravljao K.A.(1999) iz Jablanice a sa kojim se još prevozio B.I.(1983). Isti su tom prilikom dragovoljno patroli policije predali četiri smotuljka zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu i dva smotuljka bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid kao i drobilicu za marihuanu.

O svemu je upoznat Odjel krim. policije.

Bild.ba

Previous articlePoznati novi detalji tragedije u kojoj je stradao mladić: “Pao je kao pokošen…”
Next articleIZA REŠETAKA Trojica osumnjičena za seksualno zlostavljanje djeteta, a dvojica za podvođenje
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments