Gordan Jandroković i Željko Reiner u samoizolaciji

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković iduća će dva tjedna biti u samoizolaciji jer je predstojniku njegova Ureda sinoć potvrđena zaraza koronavirusom.

– Budući da je predsjednik Sabora Gordan Jandroković bio u kontaktu s predstojnikom Ureda dan ranije, epidemiolozi su mu odredili dvotjednu samoizolaciju. Predsjednik Hrvatskoga sabora nema simptome bolesti, a u vrijeme njegova izostanka sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora. Isto tako sve ostale aktivnosti iz djelokruga rada predsjednika Sabora odvijat će se redovno – dodano je u priopćenju.

To je i razlog zašto današnju sjednicu Sabora od njena jutrošnjeg početka vode potpredsjednici Sabora.

Osim Jandrokoviću, mjera samoizolacije određena je i potpredsjedniku Sabora Željku Reineru, tajniku Sabora Davoru Orloviću te četvorici djelatnika u kabinetu predsjednika Sabora.

Mjera samoizolacije računa se od utorka, a na snazi će biti do 12. listopada, rečeno je iz saborske Službe za medije, prenosi Večernji list.

Bild.baKomentari

Next Post

Koronavirus u BiH: 242 novozaražena i čak 11 mrtvih

Sri ruj 30 , 2020
Koronavirus u BiH: U BiH u protekla 24 sata registrirano je 242 novozaraženih osoba koronavirusom. Od toga, u RS je registrirana 51 osoba, a u FBiH 191. Preminulo je 13 osoba: dvoje u RS i 11 u FBiH. OVDJE opširnije na temu koronavirus u BiH. Bild.ba
Koronavirus u BiH