Slavo Kukić još se uvijek građanima BiH, sekularistima, nije ispričao za postavljanje Handalovog čovjeka na funkciju direktora FTV-a

Umjesto isprike, ili javno zatražene Šabićeve ostavke, Kukić se još jednom uslikao pred portretom druga Tita.

Iako mu je, nažalost, rodna Hercegovina prepuna mladih grobova, obredno poubijanih Hrvata od strane islamističke postojbe El Mudžahid, Slavo Kukić još uvijek se nije javno ispričao hrvatskoj javnosti zbog činjenice da je svojedobno postavio Handalovog čovjeka na čelo FTV-a, piše Poskok.info.

Handal je, podsjećamo, onaj islamist iz Mostara, bombaš, koji je svojedobno planirao osvete širom hrvatskih područja u BiH i to nakon rata. Američke vlasti su ga u suradnji s agentima HVO-a svojedobno locirale i transferirale u Guantanamo.

Džemal Šabić , kojeg je Kukić postavio za direktora FTV-a gdje je i dans, je razgovarajući sa sigurnosnim agencijama u BIH, priznao da je planirao protuzakonito oslobađanje Handala iz zatvora, zadojen islamističkim idejama, kako bi istome omogućio bombardiranje “okupiranih dijelova BIH”. To su oni dijelovi na kojima je sve ove godine u znoju lica svoga Kukić držao predavanja o metodologiji demagogije.

Umjesto isprike, ili javno zatražene Šabićeve ostavke, Kukić se još jednom uslikao pred portretom druga Tita.


Također jednog fundamentaliste koji je zaslužan za mnogi ovojekovni grob. Ne samo grobove fašista nego i tisuća antifašista i komunista, koje je u postratnim čistkama pospremao pod zemlju. Ili na otoke.

U 21. stoljeću Hercegovina se tako može pohvaliti da je njen medijski najprisutniji nasilnik i ađutant bošnjačke ideje unitarizma, svjesno ili ne, na čelo javne TV kuće i uz odobrenje OHR-a postavio Handalovog pokusnog psića. I time javnu TV kuću pretvorio u islamistički bastion koji služi SDA-u, Muslimanskom bratstvu i pro Al Qaeda politikama u BiH, piše Poskok.

Poskok ističe kako bi to trebao učiniti iz neke minimalne ljudskosti, ako je ima u njemu, budući da je prilično svjestan činjenice da su ti mladići kojima je netko uskratio pravo na život, u ratu obranili i njegov dom.

Može li taj narcistički, patološki karakter sebi dopustiti da pred kraj karijere neviđenog samoljublja i egoizma u ekran svom narodu kaže: “Draga nacijo, žao mi je, oprostite mi, danas sam svjestan koliki sam ljudski bijednik bio i jesam, i za kog sam i za kakvu bijedu radio sve ove godine?”

Hajde naš dragi učitelju marksizma, borče za opću pravdu, možeš ti to…, piše Poskok.

Govoreći o imenovanju Šabića, Handalovog suborca za osvetu Hrvatima u BIH, Kukić, tada namješten od bošnjačke vlade Alijanse u nekoliko nadzornih odbora, imao je možda ozbiljan problem sa slaganjem novaca koji su mu pristizali s radnih nadzornih odbora.

Pa stoga, vjerojatno, pretpostavljamo, možda doista nije stigao provjeriti Šabića. On sam kaže da je taj Šabić, osuđeni kradljivac automobila i Handalov džepni islamist zapravo bio “momak kojeg je imenovao jer je dobio sve moguće preporuke, nagrade”.

Sam Kukić time priznaje da je bio produžena ruka islamista. Koji su preko njega u javni RTV servis ubacivali svoje agente.

Od koga je Islamist kojeg si postavio dobio preporuke Kukiću? Nisi nam to rekao. Od Cikotića, Alispahića, Džafeorvića, Huseina Živaljva ili Bisere Turković? Je li ga i Abu Meali pohvalio? Husein Tko točno? Daj nam ta imena uvažen svenadutosti, piše Poskok.

Koliko je stvarno iskrena “građanska ideja SDA”, ideja Slave Kukića najbolje govori podatak da je Handalov čovjek, protuzakonito postavljen na čelo FTV-a upravo kao momak, i da je tamo već dva i pol desetljeća. Te da će svoj islamistički posao završiti na javnom RTV servisu, blagoslovom Slavuoglavog Kukića.

A SDA je ono obećala SAD-u da će se obračunati s islamistima?

Istovremeno svaki građanin se treba upitati kako vjerovati dobrim namjerama ambasade SAD kada ljude kao Kukića , koji postavlja islamiste na čelo javnih televizija, uzimaju za ozbiljne sugovornike. I što time poručuju, ako ne sekulranom dijelu BH građana, onda barem obiteljima onih 3000 pobijenih Amerikanaca. Koje je Handalova ideologija poslala u smrt, zaključuje Poskok.

Bild.ba

Previous articleZlomislić i Široki raskinuli suradnju
Next articleŠvedska odgodila ublažavanje Covid restrikcija