HDZ žestoko SDA-u: Nećemo dopustiti ucjenjivanje Hrvata!

Izvor: Bild.ba

Foto: HDZ BiH

Jedan od zaključaka na danas održanoj sjednici ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a ja kako županijska organizacija ove stranke neće dopustiti nikomu da ucjenjuje kroz bilo kakve jeftine političke performanse kako Hrvate tako i ostale žitelje županije.

Napominju kako svi žitelji HNŽ koji su izravno pogođeni ekonomskim posljedicama uzrokovanim pandemijom koronavirusa COVID-19 čekaju pomoć nadležnih županijskih tijela.

-Međutim, kako je navedeno nekima su njihovi osobni interesi i populističko ponašanje ispred vitalnih interesa žitelja županije. U tome smjeru ŽO HDZ-a BiH HNŽ daje punu podršku Vladi i zastupnicima iz Kluba Hrvata u donošenju odluka i zakona, a sve u cilju pomoći ekonomiji i gospodarstvu, priopćeno je iz ŽO HDZ BiH HNŽ.

Također, naglašeno je da se Stožer civilne zaštite HNŽ-a, kako kažu, pored svih nedaća i pokušaja opstrukcije uspješno nosio sa svim zadacima koje je nedaća pandemije za sobom nosila.

-Pored pohvale radu Stožera CZ HNŽ-a, riječi hvale upućene su svim zdravstvenim djelatnicima i djelatnicima MUP-a koji su nadljudskim naporima pomogli epidemiološkoj stabilizaciji stanja u županiji, priopćeno je.

Tema o kojoj se najviše raspravljalo je tema Lokalnih izbora 2020. godine gdje se još jednom ukazalo na gruba kršenja odluka i zakona nekih koji misle da će u dogledno vrijeme moći formirati vlast bez Hrvata.

-Međutim jasan stav ŽO HDZ-a BiH je da će HDZ BiH u Hercegovačko-neretvanskoj županiji učiniti sve kako bi omogućili Hrvatima sva ona prava koja su im Ustavom zajamčena, stoji u priopćenju za javnost ŽO HDZ BiH HNŽ.

Naglašeno je i kako ŽO HDZ-a BiH daje punu političku podršku GO HDZ-a BiH Mostar i svim onim koji sudjeluju u vođenju pregovorima oko rješenja pitanja održavanja izbora u Mostaru.

Bild.baKomentari

Next Post

Biden optužio Trumpa da je Ameriku pretvorio u bojno polje

Uto lip 2 , 2020
Gledajući taj prizor "s pravom možemo zaključiti da predsjednika više zaokuplja vlast nego načela. I da je više zainteresiran da udovolji strastima svoje baze nego potrebama onih o kojima bi trebao voditi brigu", rekao je.