Hercegovački biznismen nastavlja investirati, ulaže i u Hrvatskoj

Izvor: Slobona Dalmacija

Petar Ćorluka, vlasnik tvrtke “Violeta”, postao je novi vlasnik turističkog naselja “Urania” u Baškoj Vodi.

Nakon što je kupio hotel “Hrvatska”, uspješni poduzetnik iz Gruda potvrdio je ozbiljnost svojih namjera oko turističkih investicija potpisavši predugovor s Hotelima Baška Voda, a 15. listopada očekuje se preuzimanje i potpisivanje konačnog kupoprodajnog ugovora, piše Slobodna Dalmacija.

Potvrdio je to Jakša Medić, direktor Hotela Baška Voda, koji kaže kako je to izuzetno značajan događaj za cijelu destinaciju.

S hotelom “Hrvatska” radi se o fantastičnom turističkom kompleksu koji ima perspektivu postati visokokvalitetni hotelski resort. Petar Ćorluka pokazao je da teži izvrsnosti i u BiH i u Zagrebu, a ovakav investitor jamči jedan temelj za kvalitetni turizam u Baškoj Vodi, kazao je Medić.

Hoteli Baška Voda su, inače, gotovo do finiša bili doveli projekt preuređenja bungalova u family resort s 4 zvjezdice, no moguće je da Ćorluka neće ići na ovakvo rješenje jer je u neposrednoj blizini hotel “Hrvatska”.

Turističko naselje je smješteno na južnoj strani Baške Vode, u borovoj šumi tik uz plažu. Ćorluka je zainteresiran i za gradnju hotela s 5 zvjezdica u Makarskoj, na Biloševcu, no ovaj je projekt za sada na čekanju, a prvi korak bilo je usvajanje urbanističkog plana.

Bild.baKomentari

Next Post

Policija uhitila muškarca koji je prijetio Plenkoviću, našli mu oružje

Sub lis 17 , 2020
Policija je na području Kutine policija privela 63-godišnjeg muškarca koji je prijetio premijeru Andreju Plenkoviću i kod njega pronašla oružje, priopćila je PU sisačko-moslavačka. – Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 63-godišnjak, nakon višestrukog pokušaja teškog ubojstva s elementima terorizma na Trgu svetog Marka u Zagrebu, u […]