Hoće li se i kada održati redovna sjednica Zastupničkog doma Parlamenta BiH

Foto: BHRT

Kolegij Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH trebao bi na današnjoj sjednici u Sarajevu dogovoriti kada će biti zakazana redovna sjednica ovog doma.

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je prošlog tjedna dopunu Poslovnika kojom se omogućava održavanje sjednica ovog doma na daljinu, a Kolegij će odlučiti kako će biti održana naredna sjednica.

Na dnevnom redu sjednice Kolegija, koju je sazvao predsjedatelj Zastupničkog doma Nebojša Radmanović, nalazi se Prijedlog zakona o dopunama Zakona o prekršajima, čiji je predlagač Vijeće ministara, najavljeno je iz Zastupničkog doma.

Kolegij bi trebao odrediti nadležna povjerenstva za razmatranje više zakonskih prijedloga i izvještaja institucija BiH, među kojima i Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o plaćama i drugim naknadama u sudskim i tužiteljkim institucijama na razini BiH, koji je predložilo Vijeće ministara BiH.

Na dnevnom redu je i Informacija o raspodjeli i korištenju sredstava tekuće proračunske rezerve za razdoblje siječanj – rujan 2019. godine, čiji je podnostielj Ministarstvo financija i trezora u Vijeću ministara BiH.

Početak sjednice Kolegija zakazan je za 12.00 sati.

Bild.baKomentari

Next Post

U BiH koronom zaraženo 1927 ljudi, umrlo ih 78

Uto svi 5 , 2020
Do sada je u BiH 1927 zaraženih koronavirusom, 78 umrlih i 862 oporavljenih. Zaraženih je u FBiH 938, u RS-u 969 i 20 u Brčko distriktu. U Federaciji je umrlo njih 33, a u Republici Srpskoj 42 i u Brčkom troje. Oporavljenih je u FBiH 467 i u RS-u 381 […]
HNŽ Korona