Iako je Real teško nastradao, Modrić je izabran u momčad kola

Luka Modrić bio je možda jedina pozitivna iznimka u očajnom Realu tijekom poraza 4:1 od Valencije u devetom kolu La Lige.

BILD.BA | 9. STUDENOG 2020. | 17:52Foto: Getty Images

Luka Modrić bio je možda jedina pozitivna iznimka u očajnom Realu tijekom poraza 4:1 od Valencije u devetom kolu La Lige.

"Hrvat je prečesto bio ostavljen da sam kreće naprijed i pokuša napraviti nešto. Njegov utjecaj na igru i rezultat ograničilo je to što prilikom tih ekspedicija na protivničku polovicu nije imao suboraca", napisala je Marca o igraču Reala koji je, prema sudu njihovih novinara i čitatelja, bio najbolji kod poraženih te slikovito dodala: "Modrić je vukao Realov automobil, ali nije imao suvozače."

Egzaktni pokazatelji SofaScorea dokazuju da je Modrić, koji je igrao cijelu utakmicu, bio najbolji igrač Reala u debaklu na Mestalli. Dodavao je gotovo savršeno, stvarao prilike, bio ga je pun teren, a imao je čak 100 dodira s loptom. Prema ovom izvoru je također dobio najvišu ocjenu od nogometaša svoje momčadi.

Modrić se toliko istaknuo u Realovom crnilu da je prema ocjenama izabran u idealnu momčad kola La Lige. Usprkos tome što je igrao za teško poraženu momčad, našao je mjesto u ekipi s pobjednicima ovog kola Lionelom Messijem i Joaom Felixom:Bild.baOcjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.