Belgijski reprezentativac se žalio na istu stvar kao i Zlatko Dalić

Belgija će u nedjelju u Sevilli započeti grupnu fazu Europskog prvenstva utakmicom protiv Portugala, a Belgijci su bijesni na format natjecanja.

Thomas Vermaelen, 35-godišnji stoper, požalio se da nije pošteno što je Belgija morala putovati na sve utakmice.

“Nažalost, na ovom natjecanju postoje reprezentacije koje su sve utakmice igrale na svom terenu. To nikako nije pošteno. Mi smo na sve morali putovati, a putovanja loše utječu na vaše tijelo. Igrali smo dvaput u Rusiji i morali letjeti natrag po tri sata nakon utakmica. Naravno da nam to nije pomoglo na ovom natjecanju. Moramo prihvatiti to, ali nije pošteno”, rekao je bivši Arsenalov stoper.

Belgija je dvije utakmice igrala u Saint Petersburgu i jednu u Kopenhagenu, a sada će Vermaelen i društvo na put u Sevillu, prenosi Index.

Nedavno se i hrvatski izbornik Zlatko Dalić požalio na činjenicu da je Hrvatska sve tri utakmice igrala u gostima, da je na njih morala putovati iz Rovinja jer nije mogla biti u kampu u Škotskoj te da zbog ograničenja vezanih uz koronavirus nije imala veliku podršku navijača.


“Nama je veliki minus što nema naših navijača jer se zna koliko nama oni znače. Dalje, mi putujemo, nismo u kampu kao drugi ovdje. Mi o tome pričamo, ali nema alibija, mi moramo istrčati i dati sve od sebe. Nije pošteno, ali nije to nitko slagao namjerno. Za nas je to najgore moguće, njihovi mogu doći, a naši ne mogu”, rekao je Dalić.

Bild.ba

Previous articleKoji su uvjeti pod kojima Čović treba pristati na izlazak na Opće izbore 2022. ako nas Bošnjaci zeznu za Izborni zakon?
Next articleZa vrijeme intoniranja mađarske himne na teren utrčao s duginim bojama