Dobro je da Džaferović dolazi u Vukovar, ali bi bolje bilo da posjeti hrvatska stratišta u BiH i prestane negirati zločine Armije

Grmoja smatra da bi bolje bilo da Džaferović posjeti hrvatska stratišta u BiH.

Bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović će danas posjetiti Vukovar i sudjelovati u koloni sjećanja povodom 30. godišnjice pada tog grada te odati počast žrtvama grada na Dunavu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja komentirao je ovaj posjet za Otvoreno.hr.

Grmoja smatra da bi bolje bilo da Džaferović posjeti hrvatska stratišta u BiH.

“Osobno, nemam problema s tim da bilo tko odaje počast žrtvi Vukovara, posebno kada se radi o političarima iz susjednih zemalja, dapače, smatram to jednim kvalitetnim pomakom naprijed. Primjer bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića je dobar, dobro je da je on došao u Vukovar, ali bi još bolje bilo da prestane govoriti o tomu kako Armija RBiH nad Hrvatima u BiH nije činila zločine te da u duhu pomirenja posjeti i neko hrvatsko stratište u Bosni i Hercegovini, poput Viteza, Grabovice, Buhinih kuća, Križančevog sela… gdje su stravične zločine počinili pripadnici Armije RBiH i njegovi suborci”, kazao je Grmoja portalu Otvoreno.

Podsjetimo, bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine danas će posjetiti Vukovar.


SOURCEOtvoreno.hr
Previous articleU Škabrnji počinjen je masakr nad hrvatskim civilima, nitko nije odgovarao
Next articleLICEMJERNO Džaferović jučer negira zločine bošnjačke ARBiH, a danas odlazi u Vukovar
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments