Loša igra Hrvatske i novi poraz, Švedska je bila bolja…

Foto: Getty

Hrvatska je prvo poluvrijeme odigrala blijedo i jalno, a Šveđani su na predah otišli sa zasluženih dva gola prednosti. U nastavku ‘vatreni’ su bili nešto bolji, ali i dalje daleko od potrebnog.

Švedska je svladala Hrvatsku 2-1 u predzadnjem kolu treće skupine Lige A Lige Nacija.

Hrvatska je u prvo poluvrijeme ušla potpuno blijedo, jalno, dok su Šveđani bili energični i hitri te im se to isplatilo u 36. minuti kada je Kuluševski otresao Kovačića u duelu i potom završio lijevom nogom.

I dok su ‘vatreni’ isčekivali predah i moguće promjene u igri, u sudačkoj nadoknadi zatekao ih je Danielson koji im je glavom zabio iz prekida u posljednjoj akciji prvog dijela za 2-0.

Hrvatska je u drugi dio ušla nešto bolje nego u prvi, ali i dalje su Šveđani u par navrata jako opasno prijetili te imali nekoliko izglednih prilika za gol, čak i više nego ‘vatreni’.


Međutim, nisu uspjeli iskoristiti ih, nešto je branio Livaković, promašivali su i zicere, a u 82. minuti Vlašić je ubacio s lijeve strane. Perišić je pucao glavom, a pogodio je Danielsona koji je nesretno loptu skrenuo u vlastitu mrežu.

Hrvatska i Švedska sad imaju jednak broj bodova, a u posljednjoj utakmici Hrvatska igra s Portugalom, dok Šveđani igraju s Francuzima, prenose 24sata.hr.

Bild.ba

Previous articleProsvjed Trumpovih pristaša zbog prevare na izborima
Next articlePolicija ZHŽ i HNŽ poduzima sve u cilju održavanja povoljne situacije na dan izbora