Nakon Vide i Broz pokupio koronu

Nakon braniča hrvatske nogometne reprezentacije Domagoja Vide, i Marcelo Brozović je pozitivan na koronavirus i neće konkurirati za subotnji dvoboj protiv Švedske u Solni, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Nakon pozitivnog Vidinog nalaza na koronavirus u srijedu u Istanbulu, hrvatska reprezentacija je u Stockholmu obavila dodatno testiranje uoči utakmice sa Švedskom, a liječnička služba “Vatrenih” zaprimila je tijekom večeri rezultate testiranja na virus SARS-CoV-2.

Rezultati testiranja pokazali su dva pozitivna nalaza, reprezentativcu Marcelu Brozoviću te jednom članu šireg stožera reprezentacije, kod kojeg je izgledno da se radi o pozitivnom nalazu uslijed stare infekcije (produljena pozitivnost).

Podsjetimo, u ponedjeljak na redovnom testiranju za utakmicu s Turskom svi hrvatski igrači i članovi stožera bili su negativni, a nakon utakmice protiv Turske, u kojoj je Domagoj Vida odigrao prvo poluvrijeme, HNS je dobio rezultate testiranja obavljenih u srijedu ujutro koji su pokazali da je Vida pozitivan na koronavirus.

Zbog poštivanja Uefinog Return to Play protokola, odnosno epidemioloških mjera za prevenciju širenja koronavirusa, nitko od ostalih članova reprezentacije ne treba u samoizolaciju, navodi Hina.
Hrvatska će tako večeras odigrati


Hrvatska će tako večeras odigrati utakmicu 5. kola Lige nacija A-skupine protiv Švedske, a ulog je ostanak u diviziji A.

Nakon četiri odigrane utakmice Hrvatska ima 3 boda, dok je Švedska bez bodova.

Bild.ba

Previous articleZbog jedne zaražene studentice karantenu stavljeno 100.000 ljudi
Next articleSDA šizi jer Milanović spominje kršenje Daytona na štetu Hrvata