Ne, nije 1998. godina. Šaka sa Srednjaka u petak se bori u Klagenfurtu protiv 26 godina mlađeg

Arhiva

Željko Mavrović vraća se u ring. RTL otkriva kako će se Mavrović boriti u petak u Klagenfurtu i to u predborbi Filipu Hrgoviću. Borit će se protiv 26 godina mlađeg Gruzijca Gogičašvilija.

“Znam da imam 52 godine, ali unutrašnji osjećaj je isti, identičan kao onda. Uzbuđen sam, nosi me ta priča”, rekao je Mavrović za RTL.

Mavrović naporno trenira već mjesecima, a nedavno je izazvao Alena Babića. Cilj mu je doći do borbe s Mikeom Tysonom. Boksačko tržište veterana oživjelo je borbom Mikea Tysona i Joea Jonesa Jr.

“Nema kod mene arogancije, samo puno treninga. Alen Babić je jedan hrabar momak, čovjek koji izuzetno jako trenira i ima veliku vjeru u sebe. Volio bih stati u ring s jednim takvim mladim, srčanim i atraktivnim boksačem. Tu sam, na raspolaganju. Ako želi boksati, ja sam tu. Može doći u ring, Željko (Karajica) je spreman organizirati takav meč. Neka prođe preko mene ili ću ja proći preko njega prema Mikeu Tysonu. Moj put je prema tim veteranima, ali ako Babić želi ozbiljan meč na razini na kojoj on ovog trenutka je, ja mu se nudim. Imam 52 godine, u super sam formi i vjerujem da mogu pobijediti u tom meču”, rekao je Mavrović prošlog tjedna na Hrgovićevoj presici.

“Ako te on dobije, ja se ostavljam boksa”, kratko je Mavrovićevu izjavu prokomentirao Filip Hrgović.


Hrgović će se boriti u petak u Klagenfurtu protiv Marka Radonjića za IBF-ovu titulu teškaškog prvaka.

Bild.ba

Previous articleRazoran potres magnitude 7 u Meksiku, objavljene uznemirujuće snimke
Next articleKonaković opet pokazao širinu, nesvojstvenu većini sarajevskih političara: Slažem se sa Schmidtom, nije u redu…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments