Oršić otvorio dušu: “Bio sam ljutit…”

Da znate samo kako sam bio napaljen kad sam ušao u igru… Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti.

Mislav Oršić potvrdio se kroz prošlu sezonu u Dinamu, kao i u dresu reprezentacije kroz tih nekoliko desetaka minuta igranja za nju na najvišoj razini. Da je mogao više, mogao je, no lako je biti general poslije bitke, prenosi Večernji.

Ušao je protiv Španjolske u 67. minuti, zabio gol, asistirao, servirao Andreju Kramariću priliku koja bi možda riješila utakmicu u našu korist. Ako ništa, potvrdio je mentalnu snagu. Jer, malo tko bi u dobi od 28 godina, nakon toliko odbijenica u hrvatskom nogometu, bio razina koja je Mislav.

Ne treba smetnuti s uma da je pravu priliku “kod nas” dobio tek dolaskom u Dinamo 2018. Što se ne bi dogodilo da ga nije želio u plavom dresu upravo Nenad Bjelica.

Mladić rođen u Zagrebu tako je tek s nepunih 26 krenuo u istinski nogometni put i to na maestralan način. Naravno, možemo se samo pitati što bi bilo da mu silni stručnjaci nisu od najranijih dana okretali leđa, prenose Sportske novosti.


– Da znate samo kako sam bio napaljen kad sam ušao u igru… Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti. Zaista sam bio jako željan, gladan igre. U prve tri utakmice nisam bio u nikakvim planovima. Izbornik Dalić mi je kazao da bih mogao ući u igru protiv Španjolske, da ćemo vidjeti… Kad mi je to rekao, maksimalno sam se koncentrirao, samo sam o tome mislio, pripremao se – kazao je Oršić za Sportske novosti pa nastavio:

– Lagao bih kad bih kazao da mi nije bilo žao i da nisam bio ljutit! Međutim, poštovao sam odluku izbornika. On je donio odluku da dvaput odem na tribinu, da jednom budem na klupi. Ha, netko je morao biti na tribini… Samo toliko bih rekao o tome…

Drago mu je što ima podršku navijača, ljudi koji vide koliko vrijedi i koliko se trudi. – Zapravo sam bio malo iznenađen s tolikom podrškom. No, moram priznati da mi je zaista bilo drago što me navijači cijene i žele vidjeti na terenu.

Bild.ba

Previous articleBivša natjecateljica ‘Ljubav je na selu’ objavila novi bizarni video
Next articleU prevrtanju čamca s migrantima petero stradalih