Ova tzv. građanska stranka želi Milanovića proglasiti nepoželjnom osobom u BiH!

Ova tzv. građanska stranka želi Milanovića proglasiti nepoželjnom osobom u BiH!

Nakon što je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović govoreći o borbi protiv koronavirusa kazao da je BiH najuspješnija jer se u našoj državi nitko ne cijepi, ne govori o tome i nema bolesnih, reagirala je Naša stranka.

Podsjetili su da je u BiH od početka pandemije zaraženo 133.088, a umrlo 5.145 osoba te tvrde da je Milanović svojom izjavom uvrijedio sve građane BiH.

“A u najvećoj mjeri je uvrijedio žrtve pandemije, oboljele i preminule, kao i njihove obitelji. Bosna i Hercegovina na ovu njegovu izjavu mora odgovoriti složno i dostojanstveno i dati do znanja da nikad više neće biti poštapalica u Milanovićevim pokušajima da sarkazmom pokušava skrenuti pažnju s vlastitog nerada”, kazali su iz Naše stranke.

Dodali su da je takvom izjavom pokazao apsolutni nedostatak diplomatskog umijeća, političke korektnosti, empatije ali i višak prepotencije, šovinizam te politički primitivizam kojim vlastitu veličinu nastoji steći ponižavanjem drugih.

“Najbolji odgovor koji Zoranu Milanoviću možemo dati jeste da ga proglasimo nepoželjnom osobom i da bar djelomično vratimo dostojanstvo našim građanima tako što ćemo pokazati da ne dopuštamo da ih svaki politički šoven ponižava kad mu se prohtije, a Milanović je to učinio već nekoliko puta”, poručili su iz Naše stranke.

Podsjetimo, danas je Milanović na pitanja novinara o borbi protiv koronavirusa kazao da je BiH u tome najuspješnija jer u BiH nitko nije bolestan, nitko ne umire, niti je itko u bolnicama, niko ne priča o tome niti se cijepi.

Bild.ba