Papa lajkao golišavu brazilsku ljepoticu, Vatikan traži objašnjenje…

Vatikan je objavio da traži objašnjenja od Instagrama nakon što se lajk službenog profila pape Franje našao na fotografiji oskudno odjevene brazilske manekenke, javlja Index.

Nejasno je kada je fotografija Natalije Garibotto dobila lajk papinog službenog profila, ali “lajk” je i dalje bio vidljiv 13. studenoga prije nego što je sutradan slika odlajkana, navodi Katolička novinska agencija (CNA).

COY Co, menadžerska tvrtka koja zastupa brazilsku manekenku, sve je iskoristila za marketing i ponovno objavila sliku na vlastitom Instagram računu prošlog petka rekavši da je tvrtka “primila papin službeni blagoslov”.

Navodi se da se i Garibotto, koja ima 2.4 milijuna Instagram sljedbenika, našalila da će sigurno u raj.

Pozivajući se na izvore bliske vatikanskom tiskovnom uredu, CNA je rekao da je u tijeku istraga kako bi se utvrdilo kako se Papin lajk našao na fotografiji.

– Potpuno je isključena mogućnost da je lajk upućen od Svete stolice, tražili smo objašnjenje od Instagrama – rekao je glasnogovornik Vatikana.

Bild.baKomentari

Next Post

Od prosinca Moderni i Pfizeru zeleno svjetlo za plasman cjepiva na tržište?

Pet stu 20 , 2020
Europski regulator mogao bi od sredine prosinca dati odobrenje za stavljanje na tržište cjepiva za Covid-19 koje su proizveli američka razvojna tvrtka Moderna i savez Pfizer/BioNTech, rekla je u četvrtak predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen.