Pobjede Zrinjskog i Širokog u Kupu BiH

Zrinjski je u Derventi broja do sedam. Plemići su ostvarili visoko pobjedu protiv Tekstilca, a konačan rezultat glasio je 1:7. 

Mašić je uspio zabiti četiri gola, dok su još pogađali Govedarica i Kunić, a golijadu je otvorio Arežina već u drugoj minuti utakmice. 

Jedini gol za domaće je zabio Maksimović

U osmini finala gledat ćemo i Široki Brijeg koji je u gostima pobijedio GOŠK sa 1:0.

Široki je zaprijetio već u devetoj minuti preko Ikića, ali je Lukač uspio da zaustavi njegov udarac.

Gosti su u 17. minuti ponovo mogli do prednosti. Ponovo je pokušao Ikić, ali ovaj put greda spašava domaće. Četiri minute kasnije GOŠK je imao odličnu priliku preko Asentića, no Miškić je bio siguran, piše SportSport.

U 37. minuti ponovo velika šansa za domaće. Ovaj put zaprijetio je Savić, ali je Miškić fantastično obranio njegov udarac.

Široki Brijeg je do prednosti došao na samom startu drugog dijela, a gol za 0:1 postigao je Branimir Cipetić.

GOŠK je nakon primljenog gola stvorio nekoliko odličnih šansi, ali jednostavno nisu uspjeli da dođu do gola. Široki je slavio na kraju sa 1:0 i plasirao se dalje.

Bild.baKomentari

Next Post

'Izetbegović bi prebrojavao Hrvate kao što su tridesetih godina u Poljskoj prebrojavali Židove'

Sri ruj 30 , 2020
Izetbegovićeva izjava služi skretanju pozornosti s priče o obespravljenosti Hrvata. Ovakvim izjavama, Izetbegović se nada zbuniti dio službenog Zagreba s obzirom na to da je u intervjuu ponovio kako je i Plenkovića upoznao s tim koje su nacionalnosti pojedini zaposleni u državnom aparatu BiH