Policija u Mostaru morala intervenirati zbog nepoštivanja epidemioloških pravila

Unatoč svim upozorenjima, određen broj ugostitelja i dalje krši epidemiološke mjere, radi izvan dopuštenog radnog vremena, te na taj način ne doprinosi smanjenju broja novozaraženih koronavirusom.

Na nekoliko lokacija u Mostaru sinoć su se mogle čuti policijske sirene, a razlog tomu je bilo upravo nepoštivanje određenog radnog vremena, odnosno, rad nakon 23 sata. Prema poruka koje smo dobili od naših čitatelja, policija je posebno aktivna bila oko ponoći.

Pripadnicima MUP-a sinoć su na nekoliko lokacija u gradu upozoravali na rad ugostiteljskih objekata izvan radnog vremena i zato su građani čuli sirene i mogli vidjeti veći broj naših automobila. Mi ćemo i dalje činiti sve što je u našoj nadležnosti kako bi se provodile odrednice i mjere koje su na snazi – rekli su jutros iz MUP-a HNŽ za Pogled.ba.

Iz MUP-a nisu mogli precizirati o kojim se objektima radi, ali čitatelji ističu kako je policija morala intervenirati u poznatim noćnim klubovima koji i dalje ne žele poštovati mjere koje su na snazi.

Najavljeno je kako će policija i dalje pratiti rad ugostiteljskih objekata, odnoso, krše li se naredbe kriznih stožera.

Bild.baKomentari

Next Post

Sve više pacijenata u izolatoriju Doma zdravlja Mostar

Ned lis 18 , 2020
Veliko povećanje broja zaraženih koronavirusom predstavlja ogromno opterećenje za zdravstveni sustav i veliko je pitanje kako će se bolnice izboriti sa novonastalom situacijom. Pacijenata koji traže pomoć liječnika zbog zaraze koronavirusom je sve više i nema naznaka kako će broj novozaraženih uskoro smanjivati. Štoviše, očekuje se njegov daljnji rast. -Pokušavamo […]