Povijesni trenutak u Hrvatskoj: Cijepljena prva osoba protiv korone

U 10 sati u Hrvatskoj je krenulo cijepljenje protiv koronavirusa.

Branka (81) u Zagrebu u Domu za starije Trešnjevka cijepila se protiv korona virusa. Ona je prva osoba u Hrvatskoj koja je primila cjepivo. Kaže kako ništa nije osjetila te je pozvala svih da se i oni cijepe…

  • Upravo sam cijepljena. Pozdravljam sve, presretni smo što je naš dom izabran, što sam prva. Da konačno krenemo u novi život, nadam se da će to biti ubrzo. Brzo je cjepivo došlo, brže nego što smo se nadali. Tu je, sad to trebamo svi prihvatiti, radi prijatelja, obitelji, nas samih – kazala je prva žena (81) koja se cijepila protiv korone.
  • Cijepljenje nisam niti osjetila, kao da ništa nije bilo. Možemo se vratiti druženjima u domu, aktivnostima, uživati u prakovima i cvijeću – dodala je. Nije se bojala, kaže i sve je pozvala da se cijepe protiv korona virusa.

Novinari su je pitali je li joj se bilo problem odlučiti za cijepljenje i je li bila nervozna.

“Ni slučajno!”, odgovorila je. Rekla je kako je nevjerojatan osjećaj biti prva cijepljena osoba u Hrvatskoj i da će joj tek postati jasno koliko je to velika stvar. Pozdravila je svoje prijatelje u domu i zaželjela osobama u stacionaru brzi oporavak, a pozdravila je i sve okupljenje novinare, prenose 24sata.

Bild.ba


Previous articleNestala 31-godišnja Elena Stojak iz Travnika, jeste li je vidjeli?
Next articleSIP nakon dva dana nastavlja brojati glasove