Rakitić se zahvalio navijačima iz Žepča

Rakitić je ugodno iznenadio mnoge navijače među bh. Hrvatima. Njegova majka, naime, rodom je iz Žepča.

Na svom Instagramu od nedavno bivši vatreni sjetio se navijača iz Žepča i poslao im poruku.

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić izjavio je nedavno kako je odlučio više ne igrati za reprezentaciju jer se želi u potpunosti posvetiti Sevilli u koju se vratio nakon šest godina provedenih u Barceloni.

“Ovo je težak trenutak. Možda najteža, najkompliciranija, odluka u čitavoj karijeri. Niti jedan igrač ne želi da dođe taj trenutak. Nakon više od 13 godina i 106 utakmica, te posebno poslije svega zajednički proživljenog u Rusiji”, izjavio je 32-godišnji Rakitić u videu objavljenom na internetskoj stranici Seville.

Ante Budimir je hrvatski nogometaš, također iz Žepča, koji je u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske debitirao u dresu “vatrenih” te svojom asistencijom donio preokret, a tom prilikom je izjavio:

“Sretan sam i ponosan što mi se ukazala prilika zaigrati za Vatrene, pritom pobijediti i izravno sudjelovati u pobjedi. To je za mene ostvarenje sna,” kazao je 29-godišnji napadač.

Bild.ba

Previous articleČović u Beogradu: Stabilnost BiH od velikog značaja za cijelu regiju
Next article‘Plenković i Božinović su znali da su Kovačević i klub pod mjerama i da tamo zalazi predsjednik. Pustili su ga u zamku’