VIDEO Pogledajte snimku uhićenja terorista u Beču

Najmanje dvije osobe, među kojima napadač, ubijene su u simultanim terorističkim napadima u ponedjeljak navečer u središtu Beča, objavilo je austrijsko ministarstvo unutarnjih poslova.

Ministar unutarnjih poslova Karl Nehammer rekao je televiziji ORF da se radilo o više napadača koji su otvorili vatru na šest lokacija blizu središnje bečke sinagoge.

Policija je blokirala područje, ispraznila centar grada, stvorila sigurnosni perimetar i traga za više napadača koji su još u bijegu. Jedan od njih ubijen je u sukobu s policijom. Druga žrtva je civil. U obračunu je teško ranjen i policajac.

Policija je diljem grada provela uhićenja, a društvenim mrežama se širi snimka uhićenja ove četvorice. Ne zna se zbog čega su privedeni.

Bild.baKomentari

Next Post

Hrvati u Beču: "Odjekuju pucnjevi, jezivo je..."

Uto stu 3 , 2020
Najmanje dvije osobe, među kojima napadač, ubijene su u simultanim terorističkim napadima u ponedjeljak navečer u središtu Beča, objavilo je austrijsko ministarstvo unutarnjih poslova. Nekoliko ljudi je ubijeno i ranjeno u pucnjavi do koje je došlo kod sinagoge u centru Beča u ponedjeljak navečer. Policija je ogradila cijelo područje, a […]