VIDEO Stravičan prekršaj koji je mogao završiti kobno

VAR se odmah uključio jer takvo što zove se “propušteni incident”, a Orsatu nije trebalo ni dvije sekunde da shvati što je Danielson napravio. Šveđanin se još našao i buniti…

Samo sreća, vrhunska elastičnost koljena te koja nijansa snage manje u đonu Marcusa Danielsona spasilo je nogu, a možda i karijeru, Artjema Besedina, prenose 24sata.hr.

U 98. minuti, u prvom produžetku utakmice Švedske i Ukrajine, švedski je branič brutalno ušao u koljeno ukrajinskog nogometaša koje se izvrnulo do vrhunca, ali… Nekako ostalo u komadu.

I, nevjerojatno, iako je bio tek nekoliko metara dalje, talijanski sudac Orsato pokazao je Ukrajincu prvo samo žuti karton?! Naravno, VAR se odmah uključio jer takvo što zove se “propušteni incident”, a Orsatu nije trebalo ni dvije sekunde da shvati što je Danielson napravio. Šveđanin se još našao i buniti…

Besedin je ušao tek nekoliko minuta ranije i nije mogao nastaviti utakmicu, ali njegovi su suigrači u 121. naplatili igračku prednost i zabili za pobjedu 2-1 i ulazak u četvrtfinale.


Uz nadu da će već tamo imati Besedina…

https://youtu.be/G9jg0cpCf8A

Bild.ba

Previous articleKod Bihaća pronašli mrtvog migranta, kasnije eskalirao sukob s policijom
Next articleKakve su šanse da se poveća naknada za Buško jezero?