VIDEO Udruga veterana ATP VP HVO objavila spot za pjesmu Ovo je moja zemlja

U produkciji Udruge veterana Antiterorističke postrojbe vojne policije HVO-a prošle je godine objavljena domoljubna pjesma ‘’Ovo je moja zemlja’’. Ove godine Udruga je povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. – 2020. te povodom 29. obljetnice osnivanja Hrvatske zajednice Herceg-Bosne objavila video spot za navedenu pjesmu.

Pjesma je posvećena svim veteranima i dragovoljcima Hrvatskog vijeća obrane i Hrvatske vojske, a premijerno je uživo izvedena prošle godine na Središnjoj svečanosti 27. obljetnice vojno redarstvene operacije ‘’Lipanjske zore’’. Pjesmu izvodi mladi pjevač Josip Aničić, a recital u pjesmi izgovara poznati hrvatski glumac Dragan Despot.

Bild.baKomentari

Next Post

Armenci razočarani u vladu i Rusiju

Sub stu 14 , 2020
Kamion natovaren namještajem zaustavio se pored slavine na uskom planinskom putu, a pored njega sumorna lica članova jedne armenske obitelji koja je nakon potpisivanja moskovskog mirovnog sporazuma između Armenije i Azerbajdžana napustila Nagorno-Karabah i putuje prema Sotku, gradu na istoku Armenije. Ozlojeđeni su i ljuti i na vladu u Erevanu, […]