KK Zadar objavio Đokovićevu poruku Zadranima

Izvor: Bild.ba

Foto: Hina/EPA

Košarkaški klub Zadar ugostio je prošlog tjedna tenisače uoči Adria Toura, odigrali su košarkaši prijateljsku utakmicu s najboljim igračima svijeta koji su pokazali kako se snalaze na parketu.

Kao što je poznato, Adria Tour završio je neslavno nakon što se prošle nedjelje neposredno prije finala nakon što se saznalo da je jedan od sudionika bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na COVID-19, prenosi HRT.

Nakon toga provedena su testiranja na ostalim sudionicima i pokazalo se da su pozitivni hrvatski tenisač Borna Ćorić, organizator turnira srpski tenisač Novak Đoković, njegov kondicijski trener Marco Panechi te trener Grigora Dimitrova, dok je jučer i Goran Ivanišević objavio da je i on pozitivan.

Brojni napadi uslijedili su na Đokovića zbog ove inicijative u vrijeme pandemije koronavirusa, ali brojni su mu stali u obranu.

KK Zadar ranije mu je objavio poruku ozdravljenja, a sada je pokazao kako je Đoković zahvalan na gostoprimstvu.

Živio Zadar! Svako dobro vam želim i hvala vam na dobrodošlici, objavio je KK Zadar.

Bild.baKomentari

Next Post

Na donatorskoj konferenciji za covid-19 prikupljeno više od 6 milijardi eura

Ned lip 28 , 2020
Na drugoj međunarodnoj donatorskoj konferenciji za borbu protiv novog koronavirusa, koju je sazvala predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, prikupljeno je 6,15 milijardi eura iz EU-a, SAD-a i brojnih država, a mnogi sudionici su isticali kao buduće cjepivo mora biti dostupno svima.