Bogat repertoar eMTeeM-a povodom Europske noći teatra

Izvor: Fena

Mostarski teatar mladih (eMTeeM) cjelodnevnim programom sudjelovat će na manifestaciji Europska noć teatra, u subotu 21. studenoga.

Na spomenuti dan će brojni teatri usprkos specifičnim okolnostima otvoriti svoja vrata publici i ponuditi različite programe i susrete.

Tim povodom, eMTeeM na Memorijalnoj sceni 2532 publici će ponuditi 23. reprizu predstave “Žohari”, urađene po tekstu Stanislava Ignacija Vitkieviča. Predstava će biti izvedena u 13 sati.

Također, na Memorijalnoj sceni 2532, u 16 sati predviđeno je javno snimanje predstave “San o slobodi”.

Pored tih predstava, ansambl eMTeeM-a po 125. put izvest će predstavu “Presuda:Tiha likvidacija”. Predstava je autorski projekt Seada Đulića koja je igrana širom Bosne i Hercegovine, te Hrvatske i Srbije. Predstava će biti igrana u 20 sati.

Pored Memorijalne sene predviđen je i  online program u 21 sat, kada je repertoaru predstava “Fatima, nevjesta od boli”, najavili su iz Mostarskog teatra mladih.

Bild.baKomentari

Next Post

Bjelica uoči Dinama. "Važno je samo kako ćemo mi odigrati"

Pet stu 20 , 2020
Trener Osijeka Nenad Bjelica, unatoč tome što je ostao bez pet igrača zbog koronavirusa uoči subotnjeg derbija s Dinamom, vjeruje da su se dobro pripremili za tu utakmicu te da mogu biti bolji od Dinama.