Doris Čuljak: Ovog Božića sudjeluj i ti u ‘Adventskom kontRASTu’

Tim povodom je, u ‘Vijestima plus’, novinarka Običnog radija razgovarala s Doris Čuljak koja je otkrila sve potrebne detalje.

“Tisuće svijeća mogu se zapaliti od jedne, a život te svijeće neće se umanjiti. Sreća nikada nije umanjena kada je podijeljena s drugima.”

Pod pokroviteljstvom Gradske organizacije HDZ BiH Mostar u razdoblju od 29. studenoga do 5. prosinca u prostorijama Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača održat će se radionice i humanitarna prodajna izložba.

Tim povodom je, u ‘Vijestima plus’, novinarka Običnog radija razgovarala s Doris Čuljak koja je otkrila sve potrebne detalje.

Svi zainteresirani će imati priliku sudjelovati na likovnoj, kiparskoj, kreativnoj ili dječjoj radionici. Sav izrađeni nakit, skulpture, čestitke i slike će biti izloženi u nedjelju 5. prosinca, a prikupljeni novac od prodaje istih će ići u humanitarne svrhe.

Opširnije o samom događaju: OVDJE


 

SOURCEBild.ba
Previous articleZoki i Plenki Macronu do detalja opisuju što se radi Hrvatima u BiH, očekuje se njegova pomoć u sprječavanju nastavka majorizacije
Next articleKupres godinu dana traži liječnika, sad su poboljšani uvjeti, ima li dobrovoljaca?
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments