Etno skupina “Čuvarice” objavile novu pjesmu: “Cure Hercegovke”

Spot su snimili Moment catchers: Mario Beljo i Matea Beljo, mladi snimatelji iz Rame.

Etno skupina ”Čuvarice” izdale su novu pjesmu i spot ”Cure Hercegovke”. Tekst, glazbu i aranžman su ponovno uradili već poznati trojac Žarko Madžar, David Glibo i Josip Vukoja. Spot su snimili Moment catchers: Mario Beljo i Matea Beljo, mladi snimatelji iz Rame.

Ovaj put Čuvarice su za snimanje odabrale više lokacija iz Hercegovine: Ramu, Ljubuški, Široki Brijeg, Mostar i Tomislavgrad.

Sponzor spota i pjesme je Pero Križanac, prevoditelj s obitelji iz Beča. Pjesma je dar svima jer ove godine, zbog opće situacije, Čuvarice nisu mogle održati svoj godišnji koncert.

U razgovoru s voditeljicom skupine Biljanom Glibo doznaje se da Čuvarice već rade na novim pjesmama i organizaciji proslave 10 godina postojanja, kojeg planiraju u 2021. godini, piše Rama-prozor.info.

Bild.baKomentari

Next Post

Granić: Bošnjaci tri puta izabrali hrvatskog člana Predsjedništva

Sub stu 21 , 2020
Mate Granić, posebni savjetnik za vanjsku politiku hrvatskoga premijera, izjavio je u subotu kako je interes Republike Hrvatske članstvo BiH u Europskoj uniji i NATO-u te izrazio očekivanje da će se izmijeniti Izborni zakon kako bi se prestalo s preglasavanjem Hrvata.