Filmski festival „Dani hrvatskog filma Ivo Gregurević“ počinje 28. kolovoza u Orašju

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović danas je sudjelovao na sastanku organizacijskog odbora „Dani hrvatskog filma Ivo Gregurević“ u Orašju.

Sjednica se održala u zgradi Vlade Županije Posavske, gdje se razgovaralo o organizacijskim aktivnostima predviđenim za ovogodišnje „Dane hrvatskog filma Ivo Gregurević“.

Na održanoj sjednici imenovan je Organizacijski odbor za ovogodišnje Dane hrvatskog filma na čijem je čelu dr. Dragan Čović, koji je prihvatio pokroviteljstvo za filmski festival, koji će se ove godine u Orašju održavati od 28. kolovoza.

Organizacijski odbor je razmatrao i epidemijološku situaciju i mjere koje se uvode, te je posebno naglašena sigurnost kako posjetitelja „Dana hrvatskog filma Ivo Gregurević“, tako i glumaca.

Također, istaknuo da će se i ove godine prikazivanje filmova održati uz ograničen broj gledatelja, ukoliko situacija tako bude zahtjevala.


Uz ranije zaključke kako se ovaj filmski festival mora dodatno jačati i unaprijediti, danas je naglašeno da sve aktivnosti moraju ići planiranom dinamikom. Filmska tradicija se nastavlja kako bi planirana manifestacija i u 2021. godini pružila potpuni ugođaj za svoje goste kao i dosadašnjih godina.

Bild.ba

Previous articleDžeba brutalno “oprao” DF i SDA: “Mitraljezac” Komšić napao iz zasjede gradonačelnika Kordića
Next articleKakva sramota! HDZ-ov kandidat za gradonačelnika došao u školu, ravnateljica pozvala policiju