Glazbena škola Livno dobila novu zgradu, na otvaranju i Čović

Glazbena škola Livno
Glazbena škola Livno
Glazbena škola Livno
Glazbena škola Livno

Glazbena škola Livno dobila je novu zgradu, a svečanosti upriličenoj u utorak, nazočili su predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivan Jozić, gradonačelnik Livna Luka Čelan i konzul Republike Hrvatske (RH) u Livnu Tomislav Vrdoljak.

Nakon svečanog otvaranja nazočne je pozdravio gradonačelnik Čelan te uputio zahvalu svima koji su pomogli realizaciji projekta, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

– Okoliš je uređen, za sve navedeno od izgradnje do opremanja bilo je potrebno uložiti oko dva milijuna maraka, sredstva su najvećim djelom osigurana kroz proračun Livna, a također ističem i pomoć Vlade RH u iznosu od 130.000 maraka. Trudili smo se u proteklom razdoblju preobraziti naš grad nabolje, stvoriti bolje infrastrukturne uvjete i odraditi niz važnih i velikih projekata u Livnu. Sretan sam da smo u tome uspjeli – istaknuo je tom prigodom gradonačelnik Čelan.

Dodao je kako su nastojali biti bliski svakom svom sugrađaninu, kao i biti dobar domaćin svakom gostu.

– To smo do sada dokazali nizom primjera, posebno kroz kulturu i kulturna događanja. Želja nam je da tih kulturnih događanja od danas u našem gradu bude i više i da upravo učenici, nastavnici i naša kompletna glazbena škola bude predvodnik u jačanju kulture u Livnu na radost svih nas – istaknuo je on.


Bild.ba

Previous articleUbojica Marka Radića bio u Centru za urgentnu medicinu SKB-a Mostar
Next articlePeršić nas pokušava uvjeriti kako policijski sat zapravo to nije