Grad Široki Brijeg financira projekte iz oblasti kulture i sporta

Grad Široki Brijeg financira projekte iz oblasti kulture i sporta

Grad Široki Brijeg objavio je javne pozive za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture i sporta iz proračuna Grada za 2021. godinu.

Grad Široki Brijeg je za namjenu oblasti kulture predvidio 200.000,00 KM. 

Na temelju članka 3. Odluke o kriterijima, načinu i postupku raspodjele proračunskih sredstava Grada Širokog Brijega iz Transfera za šport i kulturu (“Službeni glasnik Grada Širokog Brijega” broj: 3/21 ), Gradonačelnik raspisuje Javni poziv za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2021. godinu.

Cjelokupni tekst Javnog poziva za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2021. godinu pogledajte OVDJE.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Također raspisan je Javni poziv za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti sporta iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2021. godinu.

Novčana sredstva predviđena za raspodjelu po ovom Javnom pozivu iznose 300.000,00 KM.

Na temelju članka 3. Odluke o kriterijima, načinu i postupku raspodjele proračunskih sredstava Grada Širokog Brijega iz Transfera za šport i kulturu (“Službeni glasnik Grada Širokog Brijega” broj: 3/21 ), Gradonačelnik raspisuje Javni poziv za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti sporta iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2021. godinu.

Cjelokupni tekst Javnog poziva za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti športa iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2021. godinu pogledajte OVDJE.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Bild.ba