Konstrakta otkrila kako je nastala pjesma “In Corpore Sano”: Mogli biste i vi probati. Lako je

Otkrila je i da je pjesmu stihove pjesme zabilježila na mobitel te da često stvari koje joj padnu napamet snimi na mobitel i iskoristi u budućim pjesmama

Konstrakta | Izvor: Srbija Danas

Ana Đurić Konstrakta prošetala je poznatim tirkiznim tepihom koji je prepoznatljiv za doček izvođača na Euroviziji svake godine, a predstavnike država svake godine dočekaju novinari i neki od obožavatelja ovakvog natjecanja.

Konstrakta je tako dala izjave novinarima, a između ostalog pitali su ju je li istina da je pjesmu s kojom predstavlja Srbiju napisala šetajući psa.

”Da, tako je”, potvrdila je Konstrakta, a zatim su je upitali kako se zove njen pas.

”Roki. Mogli biste i vi probati. Lako je. Prošećite psa i možda i vi napišete pjesmu”, našalila se Konstrakta.


Otkrila je i da je pjesmu stihove pjesme zabilježila na mobitel te da često stvari koje joj padnu napamet snimi na mobitel i iskoristi u budućim pjesmama, prenosi Showbuzz.hr.

Zanimljivost je i da je Konstrakta jedina predstavnica na Euroviziji koja nema engleske stihove u pjesmi, a rekla je kako je bez obzira na to pjesme slušana i lako pamtljiva te da ljudi najčešće zapamte dio ”Biti zdrava”.

Konstrakta je svojim izdanjem na tirkiznom tepihu mnoge podsjetila na Meghan Markle koju spominje na početku svoje pjesme “In Corpore Sano”, u dijelu gdje se pita koja je tajna njezine zdrave kose.

Polufinalne večeri Eurovizije se približavaju pa će tako danas, utorak 10. svibnja, nastupiti predstavnica Hrvatske Mia Dimšić, a u četvrtak 12. svibnja Konstrakta.

SOURCEBild.ba
Previous articleTony Cetinski se okrenuo vjeri: Snimio spot za novu, duhovnu pjesmu u Međugorju i progovorio o svemu
Next articleUžasan slučaj vršnjačkog nasilja u Zagrebu: ‘Sinu su mi stavili omču oko vrata i vukli su ga, mogli su ga zadaviti!’
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments