Marin Miletić oduševljava svojom katoličkom nadom i vjerom u bolje sutra

Marin Miletić oduševljava svojom katoličkom nadom i vjerom u bolje sutra

Marin Miletić često na društvenim mrežama piše emotivne objave. One nerijetko bude nadu i vjeru u bolje sutra. Tako je i s ovom zadnjom.

Posvetio je tako Marin Miletić objavu svojoj ženi Danijeli. Objavu prenosimo u cijelosti i bez uredničkih intervencija.

Javili mi liječnici da su Danijelu premjestili u sobu. Nedugo zatim me nazvala moja ljubav. Teže govori i polako, ali bit će to sve dobro. Došao sam ju vidjeti. Ispod prozora. Zovem – ne javlja se. Bacam kamenčiće u prozor. Pazim da su maleni, ali da se čuju. Glupo bi bilo da saborski zastupnik razbije bolnički prozor. Otvara gospođa koja je s njom i kaže da odmara. Ne može se sama ustati. Ali je dobro. Neka, neka odmara ljubav moja

Jednom, kada smo tek prohodali Danijela i ja. Točnije, to vam je bilo 1997. godine sam ju jako naljutio. Ono, nadobudni glupkasti mladac koji je mislio da će biti po njegovom. Kad ono – s druge strane Danijela. Kaže ona meni nakon kraće šetnje idem doma, dosta je. Ja joj uzvraćam da ću je čekati ispred stana dok se ne vrati. Dok ne izađe opet van. Uđe Danijela i – nema je. Nema je i nema je. A ja tvrdoglav da teško mogu biti tvrdoglaviji. Gospodin je tesao tu moju narav pa ju usmjerio na dobro. Puna četiri sata sam ju čekao. Počela kiša, ja se ne mičem. Nakon četiri sata zove mene moja kraljica: “Gdje si?” Ja njoj: “Pa gdje bih bio, tamo gdje sam rekao da ću te čekati!” Poklopi i dođe do mene. Ona je tada shvatila koliko ju volim. A ja sam shvatio da bi bilo dobro da budem manji glupan jer imam s druge strane djevojku koja ima stav.

Poruka dana:
Muževi, čuvajte svoje žene. Pazite ih. Nemojte si dopustiti da zapustite najveće bogatstvo svoga života. Svoje žene. Po svetom sakramentu ženidbe niste vi dvoje, nego jedno! Kao što Biblija svjedoči: jedno tijelo i jedan Duh. Zato kada žena pati, mužu ne može biti dobro. Ali, muž može ponijeti dio tog tereta da olakša svojoj ženi. I onda s ponosom to nosi. Mnogi ste takvi. Bog vas blagoslovio. I ujedno potaknuo druge na svetu ljubav.

Bild.ba