Napretkov svečani božićni koncert u Franjevačkom muzeju u Širokom Brijegu

Program se sastoji od najljepših tradicionalnih božićnih skladbi poput "Veselje ti navješćujem", "Narodi nam se", " Svim na zemlji", "Tiha noć", ali i Schubertove "Uspavanke" i dr.

Širokobriješka podružnica HKD Napredak organizira Napretkov svečani božićni koncert koji će se održati u ponedjeljak, 27. prosinca, u Franjevačkom muzeju i galeriji u Širokom Brijegu, s početkom u 19 sati.

Koncert je organiziran u suradnji s Napretkovom Glavnom podružnicom u Mostaru, tako će na koncertu nastupiti trio Senso kojeg čine glazbenice mezzosooranistica prof. Monija Jarak Mikulić, prof . Marijana Pavlović, glasovir i prof. Jelena Marković Miličević, violončelo.

Kako su priopćili organizatori, program se sastoji od najljepših tradicionalnih božićnih skladbi poput “Veselje ti navješćujem”, “Narodi nam se”, ” Svim na zemlji”, “Tiha noć”, ali i Schubertove “Uspavanke” i dr.

Aranžmane za koncert napisao je prof. Živko Ključe.

Potporu organizaciji koncerta dali su Grad Široki Brijeg, Franjevački muzej i galerija Široki Brijeg te središnja uprava HKD Napredak Sarajevo.


Koncert će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, navode organizatori.

SOURCEBild.ba
Previous articleIzetbegović izigrao dogovor sa strancima samo kako bi stvorio prostor da se ne bi postigao dogovor o izbornoj reformi
Next articleSaznali smo što najviše pretražujete u sitne, noćne sate na svojim mobitelima u tajnosti
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments