Nastavlja se Advent u Mostaru i dobra zabava: Svaki dan brojni programi za sve uzraste

Djeda Mrazovi/Božićnjaci na biciklima će u podne u nedjelju biti u Adventu a nastupit će i KUD Rodoč.

Zabava u Adventu se nastavlja i danas, očekuju nas nastupi učenika osnovnih škola Antuna Branka Šimića i Silvija Strahimira Kranjčevića a u 18,00 sati u Advent u Mostaru dolazi Djed Mraz/Božićnjak! Bit će u kućici na Šetalištu i sva djeca će se moći slikati s njim!

Večernji program će otvoriti Jelena i Zoran izvedbom hitova zabavne glazbe a zatim će nastupiti Tribute band „Naopaka bajka“ s programom „Večer Balaševića“.

Subota u 13,00 sati rezervirana je za koncert učenika Škole gitare Galeb iz Jablanice a u 15,00 sati je glazbeni program za djecu „Dnevne vibracije. U Adventu će u subotu i nedjelju djeca moći oslikati i lice, majstorica face paitinga Jasmina je u Adventu od 12,00 do 14,00 sati. Maskote su također vikendom u Adventu a u subotu u 13,00 sati navratit će i maskota Lino i darivati djecu.

Velika plesna revija koju priprema MoStars održat će se iz dva dijela, u subotu u 18,00 sati predstavit će se mostarski plesni klubovi sa seniorskim skupinama a u nedjelju u 13 sati plesat će mlađe plesne skupine.

Večernji program je rezerviran za grupe Gabriel i Rock Shool Teachers, a dašak magije će donijeti mađioničar Stefano koji će animirati publiku u Adventu.


Djeda Mrazovi/Božićnjaci na biciklima će u podne u nedjelju biti u Adventu a nastupit će i KUD Rodoč.

SOURCEBild.ba
Previous articleAhern na odlasku iz BiH poručio: “SAD neće oklijevati…”
Next articlePotvrđeno pisanje portala Bild.ba: Milanović dolazi u Središnju Bosnu, evo detalja
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments