U Bugojnu upriličen koncert 4 Tenora

Uz profesionalnu tehničku produkciju Bate Ćatića iz KSC-a Bugojno 4 Tenora su ovim koncertom izazvali veliko oduševljenje i priredili istinski doživljaj za pamćenje.

HKD Napredak

U nedjelju, 5 lipnja, je u prepunoj Kazališnoj dvorani u KSC-u u Bugojnu u okviru Napretkovih lipanjskih dana kulture 2022., XXIII. Bugojanskog proljeća i obilježavanja 120 godina od osnutka HKD-a Napredak odžan veličanstven koncert 4 Tenora.

Vrhunski profesionalci i izvrsni zabavljači su svojim dvosatnim nastupom, bravuroznim glasovima, odabranim repertoarom podigli publiku na noge. Koncert je privukao ne samo Bugojance, nego i ljubitelje dobre glazbe iz mnogih okolnih gradova: Jajca, Travnika, Novog Travnika, Viteza, Gornjeg Vakufa-Uskoplja, Kupresa, Livna, Mostara… a bilo je i dijaspore iz Hrvatske i SAD-a.

Publika je u izuzetno opustenoj atmosferi uživala u popularnim operetama, arijama, svevremenskim šlagerima, talijanskim kanconama i vlastitim skladbama 4 Tenora. Mnoge dionice je pjevala cijela dvorana. S nekoliko bisova ih jednostavno nije puštala s pozornice.

4 Tenora: Djani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz klavirsku pratnju

Berislava Antice su prvi put u Bugojnu, prvi put u BiH. A nadati se, ne i posljednji?


Uz profesionalnu tehničku produkciju Bate Ćatića iz KSC-a Bugojno 4 Tenora su ovim koncertom izazvali veliko oduševljenje i priredili istinski doživljaj za pamćenje.

Ovim koncertom su službeno otvoreni Napretkovi lipanjski dani kulture 2022., pod visokim pokroviteljstvom potpredsjednice FBiH dr. Melike Mahmutbegović i načelnika Općine Bugojno prof. Hasana Ajkunića.

SOURCEBild.ba
Previous articleVozilo nađeno u rijeci Plivi, traže se dvojica 19-godišnjaka
Next articleŽena u promociji turizma Hrvatske
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments