Zvonimir Mišetić pobjednik Dječjeg festivala ‘Na jedrima glazbe’ Ljubuški

Zvonimir Mišetić pobjednik Dječjeg festivala ‘Na jedrima glazbe’ Ljubuški

Zvonimir Mišetić s pjesmom “Molitva” pobjednik je Dječjeg festivala “Na jedrima glazbe” Ljubuški, koji se ove godine zbog epidemiološke situacije održavao online.

Pobjednik je osvojio 1037 glasova publike na Facebook stranici festivala, na kojoj se moglo glasovati za svog omiljenog izvođača.

Drugo mjesto osvojili su Matej Granić i Petar Vukšić s pjesmom “Anđele moj” s osvojenih 859 glasova, a treće mjesto po odluci publike osvojila je Petra Brkić s pjesmom “Srce mi umire za njom”. Ona je osvojila 738 glasova, prenosi Fena.

Prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda, nagradu za najsimpatičniju izvedbu osvojili su Matej Granić i Petar Vukšić s pjesmom “Anđele moj”.

Ocjenjivački sud u sastavu Marte Čolak, Lucije Hrstić i Antonije Pešorda prvo mjesto dodijelio je Gabrieli Marinović koja je otpjevala pjesmu “Džemper za vinograd”, drugo mjesto Ani Marii Cernei koje je otpjevala pjesmu “Čekala sam”, a treće mjesto Veroniki Paradžik koja je otpjevala “Ti si moj hit”, objavljeno je nas službenoj stranici festivala.

Bild.ba