Ljudi, Bakir ima Twitter; gura jako puno jedan medij i ne prati nikog. Dodik prati samo jednog hrvatskog političara

Rijetko piše nešto, a kad dijeli, to su uglavnom njegova gostovanja ili izjave u medijima. Zanimljivo je da ga u trenutku pisanja ovog članka prati 929 ljudi, a on prati njih točno – nula!

Izetbegović na toj društvenoj mreži neukusno podržava jedan portal i većina linkova iz medija je s tog portala. Riječ je o prosdaovskom Faktoru.

Bakir je profil otvorio prije četiri mjeseca. Provjerili smo ima li gospođa Izetbegović profil na toj mreži i nema. Zato je ona nula ljudi koje Bakir prati postojana. Da ima, vjerojatno bi i Bakir nekog pratio…

Kad su u pitanju drugi bosanskohercegovački politički predstavnici konstitutivnih naroda – Milorad Dodik i Dragan Čović – njihovi profili izgledaju ovako.

Čovića prati 3167 ljudi, dok on prati njih 144. Objavljivačka špranca mu je slična kao i kod Bakira, ali on ne gura nijedan medij na Twitteru tako nasilno kao Bakir Faktor. Profil je otvoren prije četiri i pol godine.

Kada je u pitanju Milorad Dodik, postoji jedan profil iz 2013. ali je neaktivan. Zadnja objava je retvitani tvit Aleksandra Vučića o nekom sastanku na kojem je bio i Tomislav Nikolić.

Zato SNSD ima jak profil. Objavljuje se u prosjaku tri do pet puta dnevno, prate se stranačke i aktivnosti Milorada Dodika, a profil prati gotovo šest i pol tisuća ljudi.

Otvoren je prije gotovo 12 godina.

S tog profila, Dodik, odnosno SNSD, od svih hrvatskih političara u BiH i RH prati samo Čovića.

I. C. | Bild.ba

Previous articleZabijao u Dinamu, žario i palio u Premiershipu pa nestao s radara. Englezi umirovljenu zvijezdu našli u Zagrebu…
Next articleHamiltonu “halo” spasio život
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments