Sukobili se iranski i izraelski veleposlanik na Twitteru oko podrške Hrvatima i Bošnjacima

Podsjetimo, Veleposlanstvo Izraela u Tirani osvrnulo se ranije na problem izmjena Izbornog zakona BiH te podržalo hrvatske prijedloge.

Veleposlanstvo Irana u Sarajevu podržalo je ministricu vanjskih poslova BiH Biseru Turković povodom njezine reakcije na Memorandum Veleposlanstva Izraela o izmjenama Izbornog zakona BiH.

“Cionistički režim aparthejda nije kvalificiran da komentira političku sudbinu Bosne i Hercegovine”, objavilo je iransko veleposlanstvo na Twitteru, ukazujući i na citat Bisere Turković u kojem ona navodi kako je uputila demarš veleposlanstvu Izraela u Tirani, nadležnom i za BiH, prenosi Dnevnik.ba.

Na ovaj Tweet iranske ambasade odgovorio je žestoko izraelski veleposlanik u Zagrebu.

-Je li ovaj čudni i vrlo opasni Mullha regiom iz Teherana uopće kvalificiran dati bilo kakvu prosudbu o bilo čemu..?


Podsjetimo, Veleposlanstvo Izraela u Tirani osvrnulo se ranije na problem izmjena Izbornog zakona BiH te podržalo hrvatske prijedloge.

“Spremnost i prijedlozi hrvatske strane, koji su stigli prilikom pregovora o izmjenama izbornog zakona su dobrodošli”, zaključili su iz Veleposlanstva Izraela.

SOURCEbild.ba
Previous articleBećirović ima istu politiku kao SDA, poručio da nikada neće pristati na promjene Izbornog zakona “po mjeri HDZ-a”
Next articleKovač: Hrvatska će ipak morati udariti šakom o diplomatski stol
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments