Asim nije osjetio potrebu doći na izricanje presude. S turskog mora, gdje ljetuje s Osmicom, javio se odvjetniku pravopisnim znakom…

Tijekom ročišta Sarajlić je slao poruke odvjetniku i to samo upitnik (?), a nakon što je čuo presudu, odvjetnik Ibrišimović mu je odgovorio “oslobođen”

Foto: Arhiva

Asim Sarajlić jučer se nije pojavio na izricanju presude u predmetu Bosna u kojem je bio jedan od osumnjičenih za nezakonita zapošljavanja.

Tako je propustio uživo čuti za njega dobre vijesti jer je oslobođen optužbi..

Njegov odvjetnik Fahrudin Ibrišimović nakon presude novinarima je kazao da je Sarajlić opravdano odsutan, no nije otkrivao detalje.

Međutim, prema informacijama Raporta, Sarajlić je u Turskoj na ljetovanju. To je inače njegova omiljena destinacija, a navodno se tamo nalazi zajedno s direktorom OSA-e Osmanom Mehmedagićem.

Zanimljivo je da je tijekom ročišta Sarajlić slao poruke odvjetniku i to samo upitnik (?), a nakon što je čuo presudu, odvjetnik Ibrišimović mu je odgovorio “oslobođen”.


SOURCEBild.ba
Previous articleLjubić predlaže da se sjedište OHR-a izmjesti iz Sarajeva kako bi se oslobodilo pritiska ulice, sugerirao je novu lokaciju
Next articlePredsjednik Milanović pozvao kolegu iz susjedne države da prisustvuje Sinjskoj alci
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments