Barbarić izvrstan u Podcastu Bura, pogledajte cijelo gostovanje, nećete požaliti: Cijela BiH se treba mostarizirati

Barbarić je pojasnio kako “cijelu BiH treba mostarizirati” u smislu poštovanja načela konstitutivnosti kako je to učinjeno u Mostaru

Cijela BiH se treba “mostarizirati”, rekao je profesor politologije s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Dražen Barbarić u Podcastu Bura.

Barbarić je pojasnio kako “cijelu BiH treba mostarizirati” u smislu poštovanja načela konstitutivnosti kako je to učinjeno u Mostaru gdje je temeljno načelo BiH – načelo konstitutivnosti – operacionalizirano tako da nitko nikomu ne može nametati političku volju, nitko nikomu ne nameće političke predstavnike niti itko ikomu pokušava oteti novce.

Profesor Barbarić je u razgovoru s urednikom i voditeljem Podcasta Bura analizirao tri političke scene u BiH, predizbornu kampanju i ulogu međunarodnih dužnosnika u BiH.

Govoreći o prosvjedima u Sarajevu protiv izmjena Izbornog zakona kazao je kako su bili bizarni, a oštro je kritizirao i zahtjeve za uspostavom tzv. građanske BiH. Govorio je i najnovijim geopolitičkim okolnostima i činjenici da tzv. građansku BiH uz Bošnjake podržavaju Turska, Iran i Njemačka, dok Daytonsku, sadašnju BiH, pokušavaju spasiti Amerika, Velika Britanija i Izrael.


SOURCEBild.ba
Previous articleBILD DONOSI EKSKLUZIVNO Ovo su dokumenti koji raskrinkavaju laži Sanela Kajana, Ozrena Kebe i Nedžada Maksumića
Next articleTurski predsjednik ima vijesti koje bi mogle obradovati cijeli svijet, pogledajte što mu je Putin rekao!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments