Bevanda dostavio DOP Vijeću ministara

Nakon što Vijeće ministara usvoji Nacrt Zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza BiH isti se upućuje ustavnom predlagatelju - Predsjedništvu BiH

Arhiva

Dokument okvirnog proračuna (DOP) za razdoblje 2022.-2024. godina dostavljen je jučer iz Ministarstva financija i riznice BiH Generalnom tajništvu Vijeća ministara BiH u proceduru usvajanja.

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i riznice Vjekoslav Bevanda izjavio je da očekuje da će se ovaj dokument uskoro naći na dnevnom redu Vijeća ministara BiH kako bi što prije u proceduru bio upućen i Proračuna institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za ovu godinu.

Nakon što Vijeće ministara usvoji Nacrt Zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza BiH isti se upućuje ustavnom predlagatelju – Predsjedništvu BiH koje utvrđuje prijedlog Zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za 2022. godinu, poslije čega ga na konačno usvajanje upućuje Zastupničkom domu i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Globalni okvir fiskalne bilance i politika u BiH zadao je okvire za proračun institucija BiH za 2022. godinu koji će iznositi 1.073.600.000 KM od čega su izdvajanje prihoda od neizravnih poreza za razinu BiH  865.500.000 KM, a ostatak su vlastiti prihodi.

SOURCEBild.ba
Previous articleMUP nije uspio pristupiti svim podacima s mobitela Mateja Periša
Next articlePilot imao seks s kadetkinjom, pojavila se i snimka. Doznali supruga i škola…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments