Bili su maskirani, imali su baklje i noževe: U Sarajevu huligani napali roditelje malih nogometaša, muškarac uboden nožem

Kako je rekao, oni su krenuli za njima ali ih je vani dočekala još veća skupina koja je bila maskirana, a imali su baklje i noževe.

Ilustracija

Na Ilidži je napadnuta skupina građana iz Beograda a jedan od njih je ozlijeđen nožem. Kako je za Klix.ba ispričao jedan od sudionika događaja, sve se odigralo na jednom međunarodnom nogomentom turniru za djecu koji se ovih dana održava u jednom hotelu na Ilidži.

Prema njegovim riječima, u holu hotela je najprije napadnuta skupina roditelja mladih nogometaša FK Zvezdara iz Beograda.

“U jednom trenutku roditelji FK Zvezdara su imali zastavu. Nismo imali nikakvu namjeru bilo koga provocirati. Iznenada, jedna skupina je ušla i napala nas suzavcem i htjela je oteti zastavu”, ispričao je jedan od roditelja mladih nogometaša FK Zvezdara Klixu.

Kako je rekao, oni su krenuli za njima ali ih je vani dočekala još veća skupina koja je bila maskirana, a imali su baklje i noževe.

Tada su ih ponovo napali a jednog roditelja su ozlijedili nožem. Kako ističe sugovornik Klixa, više se ne osjećaju sigurno i razmišljaju o povlačenju s turnira.


Iz MUP-a KS je potvrđeno da je došlo do incidenta ali bez detalja.

“Policija je obaviještena da je došlo do narušavanja javnog reda i mira na području Ilidže, te da je tom prilikom jedna osoba ozlijeđena, prema prvim informacijama, oštrim predmetom, i prevezeno je na ukazivanje liječničke pomoći. Nije životno ugrožena”, kazao je glasnogovornik MUP-a KS.

Prema njegovim riječima, policijski službenici Uprave policije MUP-a KS poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj. Za sada ne mogu dati više informacija.

SOURCEBild.ba
Previous articleDvoje mladih šetalo Velebitom pa naišli na medvjeda! Bilo je dramatično i napeto, reagirala Hrvatska gorska služba spašavanja
Next articlePrije točno 25 godina bio je vrlo važan dan za modernu povijest Hrvatske: znate li o čemu je riječ?
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments