Borjana Krišto sa srebreničkim cvijetom na sakou gostovala na RTV HB, pogledajte o čemu je pričala

Zanimljiv detalj Krišto je imala na reveru, a to je cvijet koji se smatra simbolom genocida u Srebrenici čija je 27. godišnjica obilježena jučer, 11. srpnja.

Kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto u Dnevniku Radiotelevizije Herceg-Bosne govorila je o aktualnim temama, svojoj kandidaturi i podršci svih stranaka Hrvatskog narodnog sabora.

Unatoč tomu što nije postignut dogovor oko izmjena izbornog zakona kakvu će politiku voditi, koji će biti prvi potezi? Odnosi između Bošnjaka i Hrvata… Hoće li BiH potonuti u još dublju krizu ukoliko se nastavi praksa preglasavanja i da hrvatski član Predsjedništva bude izabran Bošnjačkim glasovima? Ovo su samo neke od tema na koje je odgovarala Krišto u Dnevniku Radiotelevizije Herceg-Bosne.

Zanimljiv detalj Krišto je imala na reveru, a to je cvijet koji se smatra simbolom genocida u Srebrenici čija je 27. godišnjica obilježena jučer, 11. srpnja.

Pogledajte emisiju u nastavku:


SOURCEBild.ba
Previous articleIscurile informacije: EU gradi supertajni bunker u Bruxellesu, moći će primiti oko 100 ljudi, svi koji uđu morat će ostavit telefone, laptope, pametne satove…
Next articleMomče s fotke je SDA-ov ministar Amir Šečibović: jučer je uništavao transparente posvećene Srebrenici, evo zašto mu se nisu svidjeli
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kantakuzan

Svaka cast GOSPODJO !! Za nauk svima u BIH. Nadam se da ce pobijediti i donijeti dobre promjene za sve