Danas se sastaju Vučić i Dodik

Danas se sastaju Vučić i Dodik

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i građanima Srbije Dan državnosti, 15. veljače, i poručio da Srbija u Republici Srpskoj uvijek ima najiskrenijeg i najvećeg prijatelja koje povezuje neraskidiva veza.

Naša istinska povezanost oličena je u iskrenim, bliskim vezama s bratskim narodom Srbije, s kojim dijelimo i baštinimo tekovine iste, zajedničke prošlosti, porijekla, kulturnog i duhovnog nasljeđa, iz čega je često izvirala naša bratska ljubav, uzajamna podrška i poštovanje koje smo jedni drugima pružali i u najtežim vremenima – istaknuo je Dodik.

On je naglasio da je snažna i prosperitetna Srbija ključni i istinski nositelj stabilnosti i mira na Balkanu i regiji, te najveći oslonac osnaživanju i prosperitetu RS, priopćeno je iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Koristim priliku da Vam zahvalim na dobrim odnosima, bratskoj ljubavi koju dobivamo od Srbije, političkom razumijevanju, kao i mnogobrojnim zajedničkim ekonomskim i financijskim projektima, čvrsto uvjeren da će se naša međusobna podrška i suradnja nastaviti i u vremenu pred nama, na dobrobit i zadovoljstvo naših građana – istaknuo je Dodik.

Vučić je rekao da će se danas u Beogradu sastati s Dodikom.

Dolazi Dodik u Beograd, pa ćemo napraviti dogovor. Dio njihovih zdravstvenih radnika ćemo ovdje cijepiti, a onda ćemo vidjeti što ćemo s donacijama (cjepiva) – rekao je sinoć Vučić za TV “Pink”.

Bild.ba