Dodik: Inzko je za plaću od 24 tisuće eura mogao smisliti bolju pakost

Milorad Dodik

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je ponašanje zaposlenika Ureda visokog predstavnika (OHR) najbolja potvrda da je godinama u pravu kada tvrdi da je OHR parazitska i nedobronamjerna organizacija, na koju je bačeno nevjerojatno mnogo novca.

U trenutku dok se svi borimo da spasimo živote ljudi, koji su napadnuti od realnog virusa, netko bi da se mi bavimo nepostojećim prijetnjama anonimnim službenicima jedne propale međunarodne tvrtke, rekao je Dodik upitan da prokomentira zahtjev zaposlenih u OHR-u za dodatnim osiguranjem jer se “osjećaju nesigurno” zbog njegove izjave da je OHR neprijateljska organizacija za Srbe.

Srpski član Predsjedništva BiH ocijenio je da je Valentin Inzko za plaću od 24.000 eura mogao da smisli bolju pakost od zloupotrebe osoblja kojem je nadređen, javlja Srna.

Četrnaest godina ponavljam stav o OHR i zanimljivo je da se nakon 14 godina netko osjeti ugroženim. Priča je toliko neozbiljna da se tu ne može mnogo šta ozbiljno reći. Ako misle da će takvim ponašanjem mene natjerati da promijenim stav o ponašanju OHR-a, grdno se varaju, poručio je Dodik.

Bild.baKomentari

Next Post

Ispovijest Zagrebčanina koji je prebolio koronu: To je bio pakao. Ne možete disati...

Čet tra 23 , 2020
Jednom riječju – pakao – opisuje tri tjedna svoga života 53-godišnji postolar iz Zagreba Damir Korman koji je bio među prvim pacijentima u Hrvatskoj kojima je potvrđen COVID-19. Dobio je 40 temperaturu i otišao u kliniku Fran Mihaljević gdje su ga hospitalizirali zbog teške upale pluća i odmah mu uzeli […]