Dodik poručio da slijede zanimljiva otkrića: Tko je davao novac opoziciji?

"Bit će to interesantno otkriće narednih mjeseci... Imali smo indicije koje su se pokazale točnim, oni koji su se ranije hvalili da su davali velike doprinose SDS-u, tri milijuna, a nešto su pominjali i da su davali PDP-u", rekao je Dodik

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je zanimljivo otkriće idućih mjeseci, istaknuvši da ovih dana otkrivaju da neki koji su uhićeni, jer pripadaju narkokartelima u Republici Srpskoj, tvrde da su SDS-u i opoziciji davali ogroman novac za izbore 2018. godine.

“Bit će to interesantno otkriće narednih mjeseci… Imali smo indicije koje su se pokazale točnim, oni koji su se ranije hvalili da su davali velike doprinose SDS-u, tri milijuna, a nešto su pominjali i da su davali PDP-u”, rekao je Dodik za Nezavisne novine.

On vjeruje da će te informacije veoma brzo biti potvrđene pa neka demantira SDS, odnosno Mirko Šarović, čiju je snimku spomenuo kako, dok čeka rezultate SDS-a, sjedi s ljudima koji su višestruke ubojice, a danas su na tjeralicama Interpola.

“Ima u SDS-u poštenih ljudi. Krivo mi je što ih je na put izdaje zaveo takav ološ koji je spreman da koristi novac od narkotika i koji okuplja ubojice oko sebe da bi preuzeli vlast. Na što bi ličila ova država onda? To je sada problem koji mi imamo. Nemamo mi drugih problema ovdje”, rekao je Dodik.

SOURCESrna
Previous articleCapak najavio moguće oštrije mjere u Hrvatskoj
Next articleZenica i Bužim su dio osmišljenih provokacija i poruka o postojanju pričuvnih radikala
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments