Dražen iz Tuzle se krenuo potpisati na glasanju, a onda je uslijedio šok. Vidio je imena pokojnog djeda, bake i tetke…

"Tu su bila još dva člana komisije, rekli su da nisam jedini koji je to primijetio od jutros, da su umrli upisani. Glasao sam i izašao", kazao je.

Ilustracija: Arhiva

Prema navodima Dražena J. iz Tuzle, na biračkom popisu zatekao je imena nekih svojih preminulih članova obitelji, donose tamošnji mediji.

“Došao sam glasati i dao osobnu iskaznicu, žena okrenula da se potpišem, kad vidim svog pokojnog djeda Dragutina Jurišića koji je umro prije 40-ak godina, vidim tetku Katicu Jurišić i baku Bernardu Jurišić koje su preminule prije više od 12 godina. Ja pitam tu ženu, kaže, ja ovdje radim za 90 KM. Predsjednica komisije viče “ja tu ne mogu ništa”, oni su nama dali takve papire. I to nije kod mene samo slučaj, još troje ljudi koji su došli isto su doživjeli” – ispričao je u nedjelju Dražen Jurišić iz Tuzle za Avaz.

Kako dalje navodi taj BiH medij, šokirani Jurišić nazvao je zatim Središnju izbornu komisiju, gdje mu je rečeno da pošalje e-mail.

“Tu su bila još dva člana komisije, rekli su da nisam jedini koji je to primijetio od jutros, da su umrli upisani. Glasao sam i izašao”, kazao je.

SOURCEBild.ba
Previous articleKomšićeva neobrazovana veleposlanica kočijaškim rječnikom izvrijeđala Mršića: Smeće jedno podlo, HDZ-ovsko, fašistoidno…
Next articleU Mostaru do 15 sati glasovalo 35% birača. Napadnut predsjednik BO u OŠ Humilišani, stigla i policija
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments