Grad Mostar muku muči s Facebookom: zbog hakiranja pokrenuta nova stranica Grada Mostara

Stoga su, kako dalje kažu iz Grada Mostara, početkom ove godine pokrenuli novu Facebook stranicu koja nosi naziv "Službeni profil Grada Mostara".

Iz Grada Mostara u petak su izvijestili kako su početkom godine pokrenuli novu Facebook stranicu koja nosi naziv “Službeni profil Grada Mostara” nakon što im je prethodna stranica bila hakirana i nedostupna od 16. studenoga prošle godine.

“S ciljem dvosmjerne komunikacije s građanima Mostara i zainteresiranom javnošću Grad Mostar je pokrenuo Facebook stranicu. Stranica je u kratko vrijeme privukla veliku pozornost, ali nažalost nedostupna je od 16. studenoga”, navodi se u priopćenju.

Ističu kako je prilikom hakiranja za administratora stranice postavljena osoba s lažnim profilom koja nije ovlaštena za kreiranje sadržaja.

“Sporni profil je prijavljen Facebooku u nadi kako ćemo uspjeti vratiti objavljeni sadržaj i vratiti ovlasti za kreiranje novog. No, unatoč brzoj reakciji i angažiranju stručnih osoba iz ove oblasti, Facebook nam nije omogućio povratak pristupa stranici”, stoji u priopćenju.

Stoga su, kako dalje kažu iz Grada Mostara, početkom ove godine pokrenuli novu Facebook stranicu koja nosi naziv “Službeni profil Grada Mostara”.


SOURCEFena
Previous articleGrozne snimke na kolodvoru: Počeo zazivati Alaha pa nožem napao mladića
Next articleNe zna čovjek bi li mu bilo žao ili bi se smijao: Slovenka trgovala kriptovalutama i prijevarom ostala bez 35 tisuća eura
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments