Hrvat koji mrzi Hrvate poručio: “Hrvati nisu dostojni slobode i ne spadaju u Europu. Zdraaavo tilo Iiisusovo”

"Hrvati su postali dio Europe, kako je nagovijestio Defose, ali nisu za to spremni, tu ne spadaju. Dobili su slobodu, ali je nisu dostojni", poručuje Komšić..

Ivo Komšić objavio je kolumnu za Autograf. Protkana je lažima, prijezirom, animozitetom, čak i mržnjom prema Hrvatima i katolicima, puno više nego nekakvim političkim stavom i viđenjem, piše Dnevnik.ba.

U svojoj kolumni proziva crkvu kao izvor zaostalosti te tvrdi i laže da Hrvati nisu dostojni slobode, da ne pripadaju Europi te da su “jedini narod iz antihitlerovske koalicije koji se naknadno svrstava na gubitničku stranu povijesti, koji odbacuje izborenu slobodu vlastitog naroda i gazi je”.

“Hrvati su postali dio Europe, kako je nagovijestio Defose, ali nisu za to spremni, tu ne spadaju. Dobili su slobodu, ali je nisu dostojni”, poručuje.

“Hrvatska je uništavanje susjedne države proglasila povijesnim interesom vlastite države, istrebljenje drugog naroda proglasila je spašavanjem vlastitog naroda, zločine je proglasila najvišim nacionalnim interesom, prisilno preseljenje naroda proglasila je humanim, laž je uzdigla do političke strategije, kriminal do vrline, demokraciju je pretvorila u dominaciju manjine nad većinom, mržnju u najvišu nacionalnu vrijednost. Zdraaavo tilo Iiisusovo!…”, zaključuje Ivo Komšić, uz prezimenjaka Željka, jedan od najvećih mrzitelja Hrvata među Hrvatima, ujedno i jedan od najpopularnijih sarajevskih Hrvata s halal certifikatom.

Tekst, koji treba čitati na vlastitu odgovornost, dobar je za uvid u mentalni sklop dotičnog.


SOURCEBild.ba
Previous articleKineski teretni avioni sinoć su stigli u Beograd. Jedan detalj privlači pažnju, jesu li se plašili napada?
Next articleTko je izbacio lažne informacije? Policija istražuje vezu šefa bolnice i vlasnika noćnog kluba
Pretplati se
Notify of
guest
4 Comments
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
SuhRa

Bild.ba je neozbiljan portal koji nacionalistima dozvoljava da šire svoje uvrede preko svog portala. Za Njemca nema veće uvrede od naziva, citiram ” švabe ” !!

SuhRa

Zašto niste prenijeli kompletan tekst već ste izdvojili samo ono što odgovara vašem naslovu. Ivo Komšić je perfektno detektovao problem Hrvata. Bravo Komšicu na ovom pekstu !

švabe su izZLAmisti

hahahahaha, balijo prozirni, haha…

SuhRa

Ti si najobičnija nacionalistička kognitivno disonantna budala !