Hrvatske političarke nekad davno natjecale su se za Miss. Vidović Krišto ušla u finale kao predstavnica dijaspore

Karolina Vidović Krišto danas tvrdi da se Renate Sabo iz vremena izbora za Miss ne sjeća.

Foto: Marko Lukunic/Patrik Macek/PIXSELL

Šefica Državnih nekretnina Renata Sabo natjecala se u završnici Izbora za Miss Hrvatske 1996. (op.a. u sredini na glavnoj fotografiji), ali ne kao Miss Slavonije kako su dosad mislilo, već je pravo na ulazak u polufinale i finale ovog natjecanja stekla kao prva pratilja tada izabrane Miss Slavonije i Baranje Ane Marije Tropšek, piše Nacional.

Iste godine su se za titulu Miss Hrvatske borile i dvije današnje saborske zastupnice, Sabina Glasovac i Karolina Vidović Krišto. Informaciju su potvrdile za Nacional. Sabina Glasovac te je godine ponijela titulu druge pratilje Miss Slavonije i Baranje. Osim prvoplasirane, te godine su i pratilje ostvarile pravo na daljnje natjecanje.

“Dok se Renata, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, nije nadala tako dobru rezultatu, Sabina nije skrivala svoju uvjerenost u plasman među tri najljepše djevojke”, pisao je Studio te godine. “Vrlo sam samouvjerena i vjerovala sam da ću uspjeti izboriti pravo daljeg natjecanja. Da nisam vjerovala u uspjeh, ne bih se uopće prijavila na natjecanje. Vjerujem da sve tri imamo dobre izglede za plasman na finalno natjecanje”, prenijeli su tad izjavu mlade Sabine Glasovac.

U finale ušla i Karolina Vidović kao predstavnica dijaspore

Polufinalno natjecanje za Miss Hrvatske 1996. održano je u kolovozu u Umagu gdje su prolaz u finale izborile Ana Marija Tropšek i Renata Sabo, ali ne i Sabina Glasovac. U finale, kao jedna od tri najljepših djevojaka iz dijaspore, ušla je i Karolina Vidović koja je tada živjela u Münchenu.


Karolina Vidović Krišto danas tvrdi da se Renate Sabo iz vremena izbora za Miss ne sjeća. Sabina Glasovac pak kaže da se Sabo sjeća s izbora.

“Vidjela sam je možda dva puta i bila je pristojna mlada djevojka koja ni po čemu nije odskakala. Ni tada, a ni kasnije nisam s njom ostvarila nikakav posebni kontakt. Nisam znala ni gdje je bila, ni što je sve od tada radila. Prepoznala sam je kad sam vidjela da je imenovana na čelno mjesto Državnih nekretnina”, rekla je za Nacional.

SOURCEIndex
Previous articlePupovac otkrio: Milošević je Plenkoviću stavio mandat na raspolaganje!
Next articleVIDEO | Sve više mladih zbog depresije traži pomoć u Cenacolu u Međugorju
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments