Huh, na Dodikov poziv odazvalo se vrlo malo predstavnika veleposlanstava

Od 28 pozvanih predstavnika veleposlanstava zemalja, sastanku se odazvalo njih 11.

U sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu u održan je sastanak dužnosnika Republike Srpske s veleposlanicima europskih zemalja u BiH.

Od 28 pozvanih predstavnika veleposlanstava zemalja, sastanku se odazvalo njih 11, piše RTRS.

Podsjećamo, nakon što su sarajevski mediji objavili da će se dužnosnici RS-a sastati s veleposlanicima Kvinte, Radovan Kovačević, savjetnik Milorada Dodika, rekao je za HMSda takav sastanak nije dogovaran niti će se dogoditi što se pokazalo točnim.

Ipak, u Sarajevu su žurno odlučili sazvati sjednici Upravnog odbora Vijeća za implementaciju mira, a iz Veleposlanstva Ruske Federacije izuzeli su mišljenje iz današnje zajedničke izjave veleposlanika Upravnog odbora Vijeća za sprovođenje mira, koji su potvrdili da je za građane BiH od ključnog značaja da funkcioniraju institucije na svim razinama vlasti.

Sastanku su prisustvovali predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković, predsjedatelj Vijeća ministara Zoran Tegeltija i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić.


Prisustvovali su i predsjednici političkih stranaka vladajuće koalicije u Republici Srpskoj Dragan Čavić, Darko Banjac i Nenad Stevandić.

Predstavnici iz Veleposlanstva Velike Britanije ranije su naveli su da neće prisustvovati sastanku u Istočnom Sarajevu, ali su srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku ponudili sastanak s njima i partnerskim veleposlanstvima.

Bild.ba

Previous articleTurković Dodiku putem Facebooka pokušala objasniti opis njegovog posla
Next articleVažno: Otkriveno hoće li zaista poskupjeti struja za kućanstva
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments